Catalog

Accesorii pentru tehnica de birou

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Baterii DURACELL LR6 (AA), set de 6 bucăți

rating
192,30Lei

Duracell oferă o gamă largă de baterii care sunt utilizate în dispozitivele electronice care necesită energie fiabilă. Bateriile Duracell AA vă permit să vă bucurați de dispozitivele dvs. furnizându-le energie fiabilă și de lungă durată. Ideal pentru..

Șervețele umede pentru ecran, monitor si optică, BUROMAX, 100buc, tub plastic

rating
80,90Lei

Când sunteți în oraș sau când călătoriți, este important să aveți întotdeauna cu dvs. șervețele umede, antiseptice - la urma urmei, știm cu toții cât de important este pentru sănătatea dumneavoastră să vă curățați mâinile în mod regulat, atât acasă, ..

Baterii AA Alcaline BUROMAX, set de 4 bucăți

rating
35,80Lei

Bateriile BUROMAX sunt baterii alcaline universale, sigure și durabile, ideale pentru alimentarea de încredere a dispozitivelor de uz casnic. Acestea oferă încărcare pe termen lung pentru majoritatea aparatelor de uz casnic, cum ar fi jucăriile pentr..

Baterii AAA Alcaline BUROMAX, set de 4 bucăți

rating
35,80Lei

Bateriile BUROMAX sunt baterii alcaline versatile, sigure și de lungă durată, ideale pentru alimentarea fiabilă a dispozitivelor de zi cu zi. Acestea vor oferi o încărcare de lungă durată pentru majoritatea aparatelor de uz casnic, cum ar fi jucăriil..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)