Catalog

Clei

Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)

Adeziv-creion 8 g, PVA, JOBMAX

rating
4,50Lei

Lipici "JOBMAX" BUROMAX - va deveni un asistent indispensabil în lucrare. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi la birou, pentru creativitate, precum și pentru nevoile de producție - etichetare, marcare.Caracteristici:greutate 8 gramepentru lipirea ..

Adeziv-creion 15 g, PVA, JOBMAX

rating
5,75Lei

Lipici "JOBMAX" BUROMAX - va deveni un asistent indispensabil în lucrare. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi la birou, pentru creativitate, precum și pentru nevoile de producție - etichetare, marcare.Caracteristici:greutate 15 gramepentru lipirea..

Adeziv-creion 21 g, PVA, JOBMAX

rating
6,95Lei

Lipici "JOBMAX" BUROMAX - va deveni un asistent indispensabil în lucrare. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi la birou, pentru creativitate, precum și pentru nevoile de producție - etichetare, marcare.Caracteristici:greutate 21 gramepentru lipirea..

Adeziv-creion 36 g, PVA, JOBMAX

rating
10,90Lei

Lipici "JOBMAX" BUROMAX - va deveni un asistent indispensabil în lucrare. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi la birou, pentru creativitate, precum și pentru nevoile de producție - etichetare, marcare.Caracteristici:greutate 36 gramepentru lipirea..

Adeziv-creion 8 g, EXPERT, PVP

rating
8,25Lei

Lipici stick EXPERT de la BUROMAX - pentru lipirea hârtiei, cartonului, fotografiilor, țesăturilor.Greutate 8 gNu deformează suprafețele și nu le schimbă culoareaCapacul previne uscarea adezivuluiPe baza de PVP (polivinilpirolidonă)Fără solvenți și f..

Adeziv-creion 15 g, EXPERT, PVP

rating
11,90Lei

Lipici stick EXPERT de la BUROMAX - pentru lipirea hârtiei, cartonului, fotografiilor, țesăturilor.Greutate 15 gNu deformează suprafețele și nu le schimbă culoareaCapacul previne uscarea adezivuluiPe baza de PVP (polivinilpirolidonă)Fără solvenți și ..

Adeziv-creion 21 g, EXPERT, PVP

rating
14,25Lei

Lipici stick EXPERT de la BUROMAX - pentru lipirea hârtiei, cartonului, fotografiilor, țesăturilor.Greutate 21 gNu deformează suprafețele și nu le schimbă culoareaCapacul previne uscarea adezivuluiPe baza de PVP (polivinilpirolidonă)Fără solvenți și ..

Adeziv-creion 36 g, EXPERT, PVP

rating
20,90Lei

Lipici stick EXPERT de la BUROMAX - pentru lipirea hârtiei, cartonului, fotografiilor, țesăturilor.Greutate 36 gNu deformează suprafețele și nu le schimbă culoareaCapacul previne uscarea adezivuluiPe baza de PVP (polivinilpirolidonă)Fără solvenți și ..

Clei uscat 20 gr. NOKI

rating
13,75Lei

Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hîrtieFolosit pentru hîrtie, carton, fotografii și stofaIdeal pentru birou, la scoala sau acasaAplicare prin rotire si presareCaracteristici:Fara solvent, lavabil si netoxicCantitate: 20gr..

Clei uscat 40 gr. NOKI

rating
23,20Lei

Lipici recomandat pentru lipirea produselor din hîrtieFolosit pentru hîrtie, carton, fotografii și stofaIdeal pentru birou, la scoala sau acasaAplicare prin rotire si presareCaracteristici:Fara solvent, lavabil si netoxicCantitate: 40gr..

Clei uscat 8 gr. 3A

rating
5,60Lei

Clei uscat ..

Clei uscat 15 gr. 3A

rating
7,70Lei

Clei uscat 3A..

Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)