Catalog

Corectoare

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Corector cu periuță 20 ml. NOKI

rating
12,50Lei

Corector cu periuță NOKITipLichidGramaj20 mlModelCu pensulăFormatBaza SolventProducătorNOKI..

Corector cu pensulă 20 ml. BUROMAX

rating
13,95Lei

Lichidul corector cu perie de la BUROMAX este un fluid cu uscare rapidă pentru corectarea textelor scrise de mână și tipărite, inclusiv hârtie pentru fax. Potrivit pentru utilizare de către lucrători de birou, școlari, studenți.volum 20 mlacoperire m..

Corector cu periuță 12 ml. CIVORS

rating
16,70Lei

Corector cu periuță ..

Corector cu periuță 20 ml. MAS

rating
16,80Lei

Corector cu periuță pe bază de apă..

Corector 2 in 1, 10 ml, OPTIMA

rating
20,00Lei

Două metode de corecție: un corector de creioane și un corector cu o perie.Pentru orice cerneală.Husa elastica.Se usucă repede.Sticla este echipată cu o minge specială pentru o mai bună amestecare a lichidului...

Pix Corector cu varf metalic 8 ml. NOKI

rating
12,90Lei

Pix corector cu varf metalic, pentru corectarea liniilor si a punctelor. Aplicare rapida si usoara. Pentru corecturi de mare precizie si finete.TipLichidGramaj8 mlModelPix corectorFormatBaza SolventProducătorNOKI..

Pix-Corector 8ml. BUROMAX

rating
13,95Lei

Pix de corectare BUROMAX - potrivit chiar și pentru corecții mici și spot!volum 8 mlacoperire mare (acoperire excelentă prima dată), ușor de aplicat pe hârtiese usuca rapid pe hartienu își pierde proprietățile timp de 24 de lunidozatorul reglează int..

Pix-Corector 7ml. CIVORS

rating
15,95Lei

Pix-Corector..

Pix-Corector 10 ml. ECONOMIX

rating
17,00Lei

Corectorul este utilizat pentru a corecta cu acuratețe textul dactilografiat și scris de mână pe hârtie simplă, hârtie de fax și copii. Lichid chimic cu uscare rapidă. Grosimea liniei 0,9 mm. Finisaj mat de înaltă calitate. Puteti corecta inscriptiil..

Bandă corectoare 5mm x 6m, BUROMAX

rating
13,20Lei

Bandă corectoare JOBMAX - potrivită pentru toate tipurile de cerneală!dimensiune 5 mm x 6 masigură corectarea uscată a textului scris de mână sau dactilografiat (tipărit) - nu necesită timp de uscare - puteți scrie imediat pe zona corectatăconvenabil..

Bandă corectoare 5mm x 8m, NOKI B663A

rating
16,90Lei

Caracteristică: bandă de corectare automatăBandă corectoare NOKI - potrivită pentru toate tipurile de cerneală!Dimensiune 5 mm x 8 mAsigură corectarea uscată a textului scris de mână sau dactilografiat (tipărit) - nu necesită timp de uscare - puteți ..

Bandă corectoare 5mm x 6m, BUROMAX

rating
27,90Lei

Caracteristică: bandă de corectare automată pe bază de PEBandă corectoare BUROMAX - potrivită pentru toate tipurile de cerneluri!mecanism de alimentare automată a vârfului - similar cu butonul stiloului, vârful poate fi ascuns în interiorul corpului,..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)