Catalog

Corectoare

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Corector cu periuță 20 ml. NOKI

rating
12,50Lei

Corector cu periuță NOKITipLichidGramaj20 mlModelCu pensulăFormatBaza SolventProducătorNOKI..

Corector cu pensulă 20 ml. BUROMAX

rating
13,95Lei

Lichidul corector cu perie de la BUROMAX este un fluid cu uscare rapidă pentru corectarea textelor scrise de mână și tipărite, inclusiv hârtie pentru fax. Potrivit pentru utilizare de către lucrători de birou, școlari, studenți.volum 20 mlacoperire m..

Corector 2 in 1, 10 ml, OPTIMA

rating
20,00Lei

Două metode de corecție: un corector de creioane și un corector cu o perie.Pentru orice cerneală.Husa elastica.Se usucă repede.Sticla este echipată cu o minge specială pentru o mai bună amestecare a lichidului...

Corector pix, cu varf metalic, 8 ml., NOKI

rating
12,90Lei

Pix corector cu varf metalic, pentru corectarea liniilor si a punctelor. Aplicare rapida si usoara. Pentru corecturi de mare precizie si finete.TipLichidGramaj8 mlModelPix corectorFormatBaza SolventProducătorNOKI..

Corector pix, 8 ml, baza de emulsie, varf metalic, BUROMAX

rating
13,95Lei

Pix de corectare BUROMAX - potrivit chiar și pentru corecții mici și spot!volum 8 mlacoperire mare (acoperire excelentă prima dată), ușor de aplicat pe hârtiese usuca rapid pe hartienu își pierde proprietățile timp de 24 de lunidozatorul reglează int..

new
Corector pix, 10 ml, baza de alcool, varf metalic, BUROMAX Corector pix, 10 ml, baza de alcool, varf metalic, BUROMAX

Corector pix, 10 ml, baza de alcool, varf metalic, BUROMAX

rating
15,25Lei

Pix de corectare BUROMAX - potrivit chiar și pentru corecții mici și spot!volum 10 mlacoperire mare (acoperire excelentă prima dată), ușor de aplicat pe hârtiese usuca rapid pe hartienu își pierde proprietățile timp de 24 de lunidozatorul reglează in..

Corector pix, 12 ml, baza de alcool, varf metalic, BUROMAX

rating
16,40Lei

Corectorul BUROMAX este un instrument convenabil pentru corectări mici ale textelor scrise de mână și tipărite, inclusiv hârtie pentru fax. Potrivit pentru utilizare de către lucrători de birou, școlari și studenți. Se potrivește cu ușurință într-o c..

Bandă corectoare 5mm x 6m, BUROMAX

rating
13,20Lei

Bandă corectoare JOBMAX - potrivită pentru toate tipurile de cerneală!dimensiune 5 mm x 6 masigură corectarea uscată a textului scris de mână sau dactilografiat (tipărit) - nu necesită timp de uscare - puteți scrie imediat pe zona corectatăconvenabil..

Bandă corectoare 5mm x 8m, NOKI B663A

rating
16,90Lei

Caracteristică: bandă de corectare automatăBandă corectoare NOKI - potrivită pentru toate tipurile de cerneală!Dimensiune 5 mm x 8 mAsigură corectarea uscată a textului scris de mână sau dactilografiat (tipărit) - nu necesită timp de uscare - puteți ..

new
Bandă corectoare 5mm x 20m, BUROMAX

Bandă corectoare 5mm x 20m, BUROMAX

rating
21,30Lei

Bandă corectoare de la BUROMAX - potrivită pentru corectarea textului cu orice tip de cerneală! - dimensiune 5 mm x 20 m - asigură corectarea uscată a textului scris de mână sau dactilografiat (tipărit) - nu necesită timp de uscare - puteți..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)