Catalog

Corectoare

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Corector cu periuță 20 ml. GLOBOX

rating
11,90Lei

Acest fluid de corecție economică este o alegere ideală pentru corectarea rapidă și ușoară a greșelilor.Dispune de un aplicator de perii pentru o utilizare precisă și usucă la un finisaj neted potrivit pentru rescriere.Lichid de corecție economică cu..

Corector cu periuță 12 ml. CIVORS

rating
16,70Lei

Corector cu periuță ..

Corector cu periuță 20 ml. MAS

rating
16,80Lei

Corector cu periuță pe bază de apă..

Pix-Corector 7ml. CIVORS

rating
15,95Lei

Pix-Corector..

Pix-Corector 8ml. BUROMAX

rating
14,95Lei

Pix de corectare BUROMAX - potrivit chiar și pentru corecții mici și spot!volum 8 mlacoperire mare (acoperire excelentă prima dată), ușor de aplicat pe hârtiese usuca rapid pe hartienu își pierde proprietățile timp de 24 de lunidozatorul reglează int..

Corector 2 in 1, 10 ml, OPTIMA

rating
20,00Lei

Două metode de corecție: un corector de creioane și un corector cu o perie.Pentru orice cerneală.Husa elastica.Se usucă repede.Sticla este echipată cu o minge specială pentru o mai bună amestecare a lichidului...

Pix-Corector 10 ml. ECONOMIX

rating
17,00Lei

Corectorul este utilizat pentru a corecta cu acuratețe textul dactilografiat și scris de mână pe hârtie simplă, hârtie de fax și copii. Lichid chimic cu uscare rapidă. Grosimea liniei 0,9 mm. Finisaj mat de înaltă calitate. Puteti corecta inscriptiil..

Bandă corectoare 5mm x 8m, Economix

rating
18,00Lei

Bandă corectoare 5mm x 8m, Economix..

Bandă corectoare 5mm x 6m, BUROMAX

rating
14,90Lei

Bandă corectoare JOBMAX - potrivită pentru toate tipurile de cerneală!dimensiune 5 mm x 6 masigură corectarea uscată a textului scris de mână sau dactilografiat (tipărit) - nu necesită timp de uscare - puteți scrie imediat pe zona corectatăconvenabil..

Bandă corectoare 5mm x 6m, BUROMAX

rating
27,90Lei

Caracteristică: bandă de corectare automată pe bază de PEBandă corectoare BUROMAX - potrivită pentru toate tipurile de cerneluri!mecanism de alimentare automată a vârfului - similar cu butonul stiloului, vârful poate fi ascuns în interiorul corpului,..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)