Catalog

Creioane simple și mecanice

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Creion simplu cu radieră HB, CONTE

rating
1,70Lei

Creion simplu cu radieră HB, CONTE..

Creion grafit, JOBMAX, HB, cu radiera, plastic, carcasa albastra

rating
2,40Lei

Creionul negru cu mine JOBMAX cu corp din plastic este soluția perfectă pentru birou, școală și acasă! Perfect pentru scris, schiță și pictură!Principalele caracteristici:duritatea HBlungime carcasa: 190 mmdiametru plumb: 2,2 mmcu radieră galbenămate..

Creion grafit, JOBMAX, HB, cu radiera, corp galben

rating
1,90Lei

Creionul clasic din grafit JOBMAX este soluția perfectă pentru birou, școală și acasă! Perfect pentru scris, schiță și pictură!duritatea HBlungime carcasa: 190 mmdiametrul plumbului: 2 mmcu guma portocaliematerial caroserie: lemn naturalforma corpulu..

Creion grafit WHITE LINE, HB, cu radiera, asortat

rating
2,60Lei

Clasicul creion grafit BUROMAX este soluția perfectă pentru birou, școală și acasă! Ideal pentru scris, schiță și pictură!duritatea HBlungime carcasa: 190 mmdiametru plumb: 2,2 mmcu radieră colorată în culoarea corpuluimaterial caroserie: lemn natura..

Creion simplu BUROMAX, corp asortat, cu radieră

rating
2,95Lei

Caracteristici principale: duritate HB, lungime corp: 190mm, diametru: 2,2mm cu radieră, material: lemn natural, formă corp: hexagonal.Design carcasă: carcasa este realizată în 3 culori clasice (roșu, verde, albastru) cu finisaj mat și relief arginti..

Creion simplu cu radieră Hi-Text Noir Grafix

rating
6,95Lei

Creion simplu cu radieră  Hi-Text Noir Grafix..

Creion mecanic 0.5mm, vanilie, JOBMAX

rating
6,50Lei

Creioanele mecanice BUROMAX sunt asistenți de încredere în procesul de scriere și desen.Diametrul plumbului 0,5 mmDuritatea plumbului HBCorpul rotund al creionului este realizat din plastic durabil și fiabil, de culoare pastel.Zona de prindere în rel..

Creion mecanic DIRECT, 0,7 mm, albastru

rating
9,90Lei

Creioanele mecanice BUROMAX sunt asistenți de încredere în procesul de desen, scriere și desen.Diametrul grifului: 0,7 mmDuritatea grifului: HBCorpul rotund albastru este realizat din plastic durabil și fiabilZona de prindere în relief crește confort..

Mine pentru creion mecanic BUROMAX, HB, 0,7 mm, 12 buc.

rating
7,95Lei

Mine de înaltă calitate pentru creioane mecanice BUROMAX - ideală pentru orice creion mecanic BUROMAX (este important ca diametrul minei să se potrivească cu cel specificat). Lungime tija 60 mm. Mina este ambalat într-un recipient de plastic convenab..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)