Catalog

Ecusoane și șireturi

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Ecuson-identificator orizontal, plastic, 90x55 mm, cu metal. agrafă și știft

rating
2,50Lei

O insignă orizontală - un identificator de la BUROMAX - este un asistent indispensabil în identificarea unei persoane la diverse evenimente (seminare, conferințe etc.) cu un număr mare de participanți! În plus, identificatorii BUROMAX sunt acum utili..

Ecuson din plastic orizontal 85x115 mm, MAS

rating
5,20Lei

Ecuson din plastic orizontal 85x115 mm, MAS..

Ecuson din plastic vertical 85x115 mm, MAS

rating
4,30Lei

Ecuson din plastic vertical 85x115 mm, MAS..

Ecuson orizontal din plastic 95x75 mm Buromax

rating
5,95Lei

Ecuson orizontal - identificator de la BUROMAX - un asistent indispensabil în identificarea personală la diverse evenimente (seminare, conferințe etc.) cu un număr mare de participanți! În plus, identificatorii BUROMAX sunt acum utilizați în mod acti..

Șiret pentru ecuson 460 x 10 mm, BUROMAX

rating
6,95Lei

Siret pentru ecuson cu carabină BUROMAX - suport insignă textil cu clemă din plastic, vă permite să-l utilizați cu insigne cu clemă detașabilă sau cu insigne fără atașare.Sortimentul este prezentat în trei culori: negru, albastru, gri.Lățimea împleti..

Ecuson orizontal din plastic 110x80 mm cu șiret

rating
7,95Lei

Ecusonul orizontal BUROMAX este un asistent indispensabil în identificarea personală la diverse evenimente (seminare, conferințe etc.) cu un număr mare de participanți. Fabricat din PVC de 350 microni de înaltă calitate. Se atașează cu un șnur. Dimen..

Ecuson vertical B1 64x108mm cu șiret și clip, BUROMAX

rating
8,65Lei

Ecuson vertical - identificator BUROMAX - un asistent de neînlocuit în identificarea personală la diverse evenimente (seminare, conferințe, traininguri, expoziții etc.).În plus, ecusoanele BUROMAX sunt acum utilizați activ în școli și universități pe..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)