Catalog

Pixuri

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)

Pix cu bilă JOBMAX, NORMA, 0,7 mm, corp din plastic, cerneală albastră

rating
2,20Lei

Pix NORMA TM BUROMAX, seria JOBMAX - pentru birou, scoala si acasa.Un pix este cel mai accesibil și popular tip de instrument de scris datorită fiabilității și rentabilității sale.Cerneala stiloului clasic NORMA are o vascozitate moderata, ceea ce as..

Pix cu bilă SUN, 0.7 mm ,Albastru, BUROMAX

rating
2,50Lei

Pix marca SUN BUROMAX ideal pentru birou, școală și acasă.Un pix este cel mai accesibil și popular tip de instrument de scris datorită fiabilității și economiei sale.Cerneala stiloului clasic SUN are o vascozitate moderata, ceea ce asigura un consum ..

Pix cu ulei SMILE, 0.5 mm, albastru

rating
2,50Lei

Pixul neautomat cu ulei SMILE de la ZiBi este o dispoziție grozavă și o scriere ușoară atât pentru copii, cât și pentru adulți! Potrivit pentru utilizare acasă, în toate instituțiile de învățământ și chiar în birouri!grosimea liniei de scriere 0,5 mm..

Pix cu ulei MONPACIE, 0.5 mm, albastru

rating
2,70Lei

Pixul cu ulei neautomat MONPACIE de la ZiBi este o dispoziție grozavă și o scriere ușoară atât pentru copii, cât și pentru adulți! Potrivit pentru utilizare acasă, în toate instituțiile de învățământ și chiar în birouri!Grosimea liniei de scriere 0,5..

Pix cu ulei, LINEA, 0,5 mm, corp triunghiular Buromax

rating
2,50Lei

Pixul neautomat LINEA de la TM BUROMAX este o soluție ideală pentru birou, acasă, școală!grosimea liniei de scriere 0,5 mmvârful acului pentru protecție suplimentară împotriva uscării cerneliiCerneala pe bază de ulei oferă o scriere moale, netedă și ..

Pix cu bila CLASSIC 0.7 mm BUROMAX

rating
2,95Lei

Pix CLASSIC (tip corvin) ТМ BUROMAX– ideal pentru birou, școală și acasă.Un pix este cel mai accesibil și popular tip de instrument de scris datorită fiabilității și economiei sale.Cerneala stiloului clasic CLASSIC (tip Corvina) are o vascozitate mod..

Pix cu bilă LINC, Corona Plus

rating
3,10Lei

Pix cu bilă LINC, Corona Plus..

Pix cu ulei HYPNOS, 0,5 mm, corp triunghiular

rating
3,50Lei

Pix cu ulei neautomat HYPNOS TM BUROMAX - o soluție ideală pentru birou, acasă, școală!corp pix: din plastic colorat albastru/negrugrosimea grifului: 0,5 mmvârful acului pentru protecție suplimentară împotriva uscării cerneliiculoare cerneală: albast..

Pix cu bilă LINC, Offix

rating
3,70Lei

Pix cu bilă LINC, Offix..

Pix cu bilă, 1 mm, Hi-Text 661

rating
3,60Lei

Pix cu bilă, 1 mm, Hi-Text 661..

Pix cu bila CLASSIC GRIP, 0.7 mm BUROMAX

rating
3,95Lei

Pix CLASSIC GRIP ТМ BUROMAX – ideal pentru birou, școală și acasă.Un pix este cel mai accesibil și popular tip de instrument de scris datorită fiabilității și economiei sale.Cerneala clasică CLASSIC GRIP are o vâscozitate moderată, ceea ce asigură un..

Pix cu bilă LINC, Glycer

rating
4,75Lei

Pix cu bilă LINC, Glycer..

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)