Catalog

Ascuțitori și Radiere

Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)

Ascuțitoare rotundă din plastic, BUROMAX

rating
1,20Lei

Ascuțitoarea BUROMAX este o modalitate simplă și fiabilă de a ascuți un creion. Potrivit pentru birou, școală și acasă. corp din plasticlama de otel pentru sculesistem de blocare automată - orificiul ascuțitorului este protejat. obturator care s..

Ascuțitoare BLOCK JOBMAX plastic. culori asortate

rating
1,20Lei

Ascuțitoarea BUROMAX este o modalitate simplă și fiabilă de a ascuți un creion. Potrivit pentru birou, școală și acasă. carcasa este din plastic cu crestături pentru degetelama de otel pentru sculeculori: galben, verde, rosu, albastru..

Ascuțitoare cu container JOBMAX plastic. culori asortate

rating
2,90Lei

Ascuțitoarea BUROMAX este o modalitate simplă și fiabilă de a ascuți un creion. Potrivit pentru birou, școală și acasă. carcasa este din plastic cu crestături pentru degeterecipient coloratlama de otel pentru sculeculori: galben, verde, rosu, al..

Ascuțitoare din metal

rating
3,60Lei

Ascuțitoare din metal ..

Ascuțitoare din metal, BUROMAX

rating
4,90Lei

Ascuțitoarea BUROMAX este o modalitate simplă și fiabilă de a ascuți un creion. Potrivit pentru birou, școală și acasă. corp integral din metal cu caneluri pentru degetelama de otel pentru sculeculoare: argintiu..

Ascuțitoare din plastic cu container, ARK 573

rating
6,75Lei

Ascuțitoare din plastic cu container, ARK 573..

Ascuțitoare cu container, dublă, ARK 1585

rating
7,85Lei

Ascuțitoare cu container, dublă, ARK 1585..

Ascuțitoare cu container TUBE, din plastic. culori asortate

rating
10,95Lei

Ascuțitoarea BUROMAX este o modalitate simplă și fiabilă de a ascuți un creion. Potrivit pentru birou, școală și acasă. recipient mare transparent pentru așchiicorp din plasticlama de otel pentru sculeculori: galben, verde, rosu, albastru..

Ascuțitoare cu container MASTER, din plastic. albastra

rating
16,20Lei

Ascuțitoarea BUROMAX cu lame de înaltă calitate și fiabile fabricate în Germania și cu caracteristici suplimentare utile. Potrivit pentru birou, școală și acasă. Lamă fiabilă și durabilă din oțel inoxidabil fabricată în Germaniapentru ascuț..

Ascuțitoare cu container, dublă, BUROMAX

rating
16,90Lei

Ascuțitorul BUROMAX este o modalitate simplă și fiabilă de a ascuți un creion. Potrivit pentru birou, școală și acasă. ascuțitoare funcțională cu două găuri: standard - 8 mm și mărită - 12 mm (pentru creioane de tip Jumbo)recipient mare pentru a..

Ascuțitoare cu radiera RAINBOW RUBBER TOUCH 2 orificii, recipient carcasa de plastic

rating
31,90Lei

O ascuțitoare cu accesorii mega-funcțională + radieră de la Buromax cu populara acoperire Rubber Touch - o acoperire specială de catifea pentru senzații tactile incredibile!pentru ascuțirea creioanelor cu diametrul standard de 8 mm și „jumbo” de 12 m..

Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)