Catalog

Biblioraft A4, 5,5 cm, NOKI Albastru

rating
44,95Lei

Biblioraft plastifiat 5,5 cm NOKI - descriere produsBiblioraft de 5,5 cm sau de 7.5 cm? Cum alegeti modelul potrivit? Un aspect important al unui biblioraft este latimea cotorului, care poate fi de 5,5 sau 7.5 cm. Latimea acestuia se refera..

Biblioraft plastifiat 5,5 cm NOKI - descriere produs

Biblioraft de 5,5 cm sau de 7.5 cm? Cum alegeti modelul potrivit? Un aspect important al unui biblioraft este latimea cotorului, care poate fi de 5,5 sau 7.5 cm. Latimea acestuia se refera la capacitatea de indosariere si stabilitatea biblioraftului atunci cand este pozitionat vertical. Un biblioraft mai ingust se remarca printr-o stabilitate mai mare pe raft.
Va propunem un model cu un cotor de 5,5 cm, realizat din carton rigid plastifiat la exterior, cu suprafata texturata, mata. Este potrivit pentru organizarea documentelor in format maxim A4, vertical. Biblioraftul are muchiile de jos (cand este pozitionat vertical) intarite cu metal pentru o mai buna rezistenta la utilizare frecventa.
Este prevazut cu un mecanism metalic montat pe coperta spate, pentru indosarierea documentelor. Biblioraftul include buzunar din plastic transparent pe cotor, cu eticheta detasabila pentru personalizare si perforatie pentru extragerea usoara de pe raft.
Alegeti culoarea si adaugati in cos biblioraft plastifiat 5,5 cm NOKI, disponibil in oferta online la un raport calitate-pret convenabil!

Caracteristici biblioraft plastifiat 5,5 cm NOKI

Biblioraft pentru organizare si arhivare documente la birou
Pentru documente in format max. A4
Confectionat din carton rigid, plastifiat in exterior cu polipropilena
Latime cotor: 5,5 cm
Mecanism metalic nichelat, de inalta calitate
Stabilitate ridicata - sta vertical pe masa
Coperta exterioara este texturata, mata
Buzunar din plastic transparent cu eticheta din carton (dimensiuni eticheta 3 x 18 cm)
Bordura metalica la baza pentru prevenirea uzurii
Orificiu de prindere pe cotor pentru extragere usoara de pe raft
Deschidere la 180 de grade
Interior din carton alb, exterior din carton plastifiat in diverse culori
Grosime carton: 2 mm
Dimensiuni (lungime x inaltime x grosime cotor): 28.5 x 32 x 5 cm

Comandati biblioraft plastifiat 5,5 cm Noki, disponibil in 7 culori, la un raport calitate-pret excelent! Livrare prin magazinul online de birotica si papetarie Biro Solutions!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun