Catalog

Biblioraft A4, 7,5 cm, NOKI Negru

rating
44,95Lei

Biblioraft plastifiat 7.5 cm NOKI - descriere produsCautați un biblioraft, dar nu va puteți decide asupra modelului? Alegerea unui biblioraft se realizează în funcție de necesitate și preferințe. Fiecare caracteristică oferă anumite avantaje. De exem..


Biblioraft plastifiat 7.5 cm NOKI - descriere produs

Cautați un biblioraft, dar nu va puteți decide asupra modelului? Alegerea unui biblioraft se realizează în funcție de necesitate și preferințe. Fiecare caracteristică oferă anumite avantaje. De exemplu, cotorul mai lat, de 7.5 cm, oferă o capacitate mai mare de indosariere și este potrivit dacă aveți de organizat foarte multe documente. Biblioraftul realizat din carton plastifiat are un grad de rezistență în timp mult mai mare, se curata ușor în cazul care se murdărește. Bordura metalică de la baza are un rol foarte important, previne deteriorarea determinată de utilizarea frecventă.
Vă propunem un model de biblioraft din carton plastifiat pentru o mai bună rezistentă, de la Noki, cu o lațime a cotorului de 7.5 cm. Este prevăzut în interior cu un mecanism metalic montat pe coperta spate. Biblioraftul se deschide la 180 de grade pentru acces facil la documente și are bordură metalică la bază. Pentru a putea fi luat ușor de pe raft sau din cutiile de arhivare, este dotat cu un orificiu pe cotor.
Comandați biblioraft plastifiat 7.5 cm NOKI, prevăzut cu buzunar pentru etichetare, disponibil la preț avantajos in oferta online!

Caracteristici biblioraft plastifiat 7.5 cm NOKI

Biblioraft pentru organizare si arhivare documente la birou
Pentru documente in format max. A4
Confecționat din carton rigid, plastifiat în exterior cu polipropilenă
Lațime cotor: 7.5 cm
Mecanism metalic nichelat, de înaltă calitate
Stabilitate ridicata - stă vertical pe masă
Coperta exterioara este texturată, mată
Buzunar din plastic transparent cu etichetă din carton (dimensiuni etichetă 5 x 18 cm)
Bordura metalică la bază pentru prevenirea uzurii
Orificiu de prindere pe cotor pentru extragere ușoară de pe raft
Deschidere la 180 de grade
Interior din carton alb, exterior din carton plastifiat in diverse culori
Grosime carton: 2 mm
Dimensiuni (lungime x înaltime x grosime cotor): 28.5 x 32 x 7.5 cm

Alegeți culoarea si comandați biblioraft plastifiat 7.5 cm Noki, pentru organizarea documentelor de la birou, la un raport calitate-pret excelent! Livrare prin magazinul online de birotica si papetărie Biro Solutions!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun