Catalog

Rame FOTO

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Ramă foto A4 plastic structurat, 21 x 30 cm

rating
59,00Lei

Ramă foto A4 plastic structurat, 21 x 30 cm..

Ramă foto A4, din plastic, lemn cu margine crem

rating
49,95Lei

Rama foto este o opțiune excelentă pentru întreținerea în siguranță a certificatelor, autorizațiilor, licențelor și diplomelor. Suportul standard din spate permite suspendarea și îndepărtarea rapidă de pe perete.Culoarea marginii: cremTip: PlasticFor..

Ramă foto A4, din plastic, aurie cu margina neagră

rating
49,95Lei

Rama foto este o opțiune excelentă pentru întreținerea în siguranță a certificatelor, autorizațiilor, licențelor și diplomelor. Suportul standard din spate permite suspendarea și îndepărtarea rapidă de pe perete.Tip: PlasticFormat: A4Brand: New World..

Ramă foto A4, din plastic, lemn roșu, cu margine aurită

rating
49,95Lei

Rama foto, format A4, nivel inalt de calitate. Material de baza - plastic. Perfect pentru intretinerea autorizatiilor, licentelor si diplomelor. ;Culoarea marginii: aurieTip: PlasticFormat: A4Brand: New WorldCuloarea: lemn roșuMaterial: Plastic..

Rama foto A4, din plastic, negru

rating
55,95Lei

Ramele din plastic sunt o soluție modernă pentru plasarea de informații și publicitate în birouri, hoteluri, bănci, supermarketuri, magazine. Fotografii de familie și desene, diplome și certificate, informații despre birou și materiale publicitare, l..

Rama foto A4, din plastic, verde

rating
55,95Lei

Rama foto, format A4, nivel inalt de calitate. Material de baza - plastic. Perfect pentru intretinerea autorizatiilor, licentelor si diplomelor...

Ramă foto A4, din plastic, roșie

rating
55,95Lei

Rama foto, format A4, nivel inalt de calitate. Material de baza - plastic. Perfect pentru intretinerea autorizatiilor, licentelor si diplomelor. ;Margini colorate: nuTip: PlasticFormat: A4Brand: New WorldCuloarea: roşu..

Ramă foto A4 din plastic, aurită

rating
55,95Lei

Ramă foto, format A4, nivel înalt de calitate. Material de baza - plastic. Perfect pentru întreținerea autorizațiilor, licențelor și diplomelor.Margini colorate: nuTip: PlasticFormat: A4Brand: New WorldCuloarea: auriu..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)