Catalog

Jocuri de societate

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)

Joc de societate Mr. Twist

rating
245,00Lei

Un joc care vă va întoarce capul și nu numai! Hip Hop este un joc clasic de podea pe care atât copiii, cât și adulții le place să îl joace! Jocul poate fi jucat de 2 până la 4 jucători. În timpul jocului, trebuie să vă puneți mâinile și picioarele pe..

Joc de masa "Qwirkle. Metal Box" (RO)

rating
185,00Lei

Qwirkle Metal Box - un joc de strategie captivant, laureat Spiel Des Jahres 2011. Într-o cutie de metal de înalta calitate, care îl face ușor de transportat, o varianta ideală și sigură pentru excursii. Dispune de table de joc. Nu există tablă de joc..

Joc educativ "Qwirkle" (RO)

rating
825,00Lei

Qwirkle în cutie de metal este versiunea mini a jocului de strategie cu același nume și conține două mini-extensii!În Qwirkle , jucătorii trebuie să acumuleze cât mai multe puncte prin formarea de rânduri de piese de aceeași culoare cu simboluri dife..

Joc educativ "Bobita si Buburuza" (RO)

rating
295,00Lei

Memorace Bobiță și Buburuza este un joc în care copiii vor descoperi nu numai câte o scenă din poveștile cu personajele îndrăgite și prietenii acestora , dar și lumea care ne înconjoară. Jocul le va dezvoltă imaginația și le va stârni interesul pentr..

Joc de masa "SET" (RO)

rating
265,00Lei

În jocul SET fiecare cartonaș conține ilustrația a 1-3 obiecte, fiecare având aceleași culori, forme sau umbrire ( de ex, două forme ovale de culoare violetă). Culorile, formele și umbrirea acestora vine în 3 tipuri diferite: verde, violet și roșu; o..

Joc de masa "Doi iepuri dintr-un foc" (RO) 18+

rating
595,00Lei

Doi iepuri dintr-un foc este un joc de cărți conceput pentru a testa creativitatea și abilitățile de asociere ale jucătorilor.Jocul include un set de cărți cu imagini și un set de cărți cu cuvinte. Scopul jocului este de a găsi cele mai bune combinaț..

Joc de societate "Alias Petrecere" (Tactic RO)

rating
595,00Lei

Echipa va alterna jucatorii care explica si cei care ghicesc. Numarul de cuvinte ghicite = cu numarul de casute-mutari inainte pe tabla de joc. Numarul de greseli si cuvinte omise = cu numarul de mutari inapoi pe tabla de joc. Numerele din spatiile l..

Joc de societate "Animalele lumii" (Tactic RO)

rating
365,00Lei

Faceți o călătorie în jurul lumii, întâlniți și recunoașteți animale sălbatice uimitoare și răspundeți la întrebări despre ele. Jucătorul, care a plasat cele mai multe animale pe continentele potrivite, câștigă! Acesta este un joc educativ și distrac..

Joc de societate "Detectorul de minciuni" (IMC RO)

rating
635,00Lei

Crezi că știi totul despre prietenii și familia ta? Pune-i la proba cu Detectorul de Minciuni! Cu jocul Detectorul de minciuni ai un cititor de puls care funcționează cu adevărat și 500 de cartonașe cu întrebări amuzante care va vor ajută să aveți o ..

Joc de societate "Stella. Universul Dixit" (Asmodee RO)

rating
885,00Lei

Stella este cel mai nou joc din universul Dixit și se poate juca în 3-6 jucători cu vârste începând de la 8 ani. Stella este un joc competitiv în care participanții vor trebui să interpreteze imagini după primirea unui cuvânt comun. Alege imaginile p..

Joc de societate "Alias Femei contra Barbati" (Tactic RO)

rating
595,00Lei

Alias este un joc de petrecere popular din întreaga lume. Seria Femei contra Barbați este o adevărată confruntare între sexe.Deci, participanții la joc trebuie să se împartă în echipe din bărbați și femei. O altă caracteristică a jocului este că echi..

Joc de societate "Alias Original" (Tactic RO)

rating
555,00Lei

Alias Clasic etse un joc amuzant de interacțiune verbală ce se joacă în echipe d cel puțin doi jucător. Scopul jocului este să dați indicii despre noțiuni astfel încât coechipierii voștri să reușească să le ghicească corect. Dar aveți mare grijă căci..

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)