Catalog

Şevalete

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)

Şevalet Tabletop Box 52 cm

rating
749,00Lei

Perfect pentru artiștii în mișcare, șevaletul Tabletop Box este o soluție eficientă, portabilă și de depozitare. Acest șevalet are o suprafață netedă, din lemn de fag și este completat cu un dispozitiv de reglare încorporat în pânză și suport de pânz..

Şevalet A3 36.2x47cm

rating
689,00Lei

Tabla de desen A3 de la Mont Marte este un studio esențial pentru artiști și planificatori. Suprafața netedă din lemn de fag este ideală pentru schițare, desen și pictură și vine completată cu un suport de creion încorporat pentru o stație de lucru o..

Şevalet Tabletop Box 70 cm

rating
989,00Lei

Creați lucrări de artă cu șevaletul Tabletop Box de la brand-ul Mont Marte. Cu mult spațiu pentru consumabilele de artă și un design pliabil, puteți picta sau desena oriunde vă duce creativitatea. Acest șevalet este, de asemenea, o soluție excelentă ..

Şevalet A2, 64.7x47cm

rating
839,00Lei

Tabla de desen A2 de la Mont Marte este un studio esențial pentru artiști și planificatori. Suprafața netedă din lemn de fag este ideală pentru schițare, desen și pictură și vine completată cu un suport de creion încorporat pentru o stație de lucru o..

Şevalet Tabletop din aluminiu

rating
335,00Lei

Şevaletul are un cadru din aluminiu de înaltă calitate, ușor, care se pliază pentru depozitare. Are un picior spate despicat pentru unghiuri reglabile și picioare din cauciuc antiderapant. Acest șevalet este perfect pentru artiștii din teren și pentr..

Şevalet cu înclinare Floor Easel

rating
1.399,00Lei

Şevaletul cu înclinare din lemn de fag este un șevalet clasic cu cadru A, potrivit pentru toate nivelurile de artiști. Se pliază plat pentru depozitare ușoară atunci când nu este utilizată. Include o margine pentru perii și vopsele. Coloana centrală ..

Șevalet MontMarte 240x95cm

rating
1.999,00Lei

Șevalet de podea din lemn de fag Mont Marte este un șevalet clasic cu cadru în A, potrivit pentru artiștii de toate nivelurile de calificare și foarte popular printre pictori.Acest șevalet este ideal pentru utilizare acasă sau în studio și se pliază ..

Şevalet Student

rating
795,00Lei

Șevaletul Mont Marte Student este un șevalet scurt, ușor, cu cadru A, care ține pânza de aproximativ 120 cm de înălțime. Fabricat din lemn de pin cu un finisaj lăcuit clar. Dimensiune perfectă pentru studenții mai tineri sau pentru artiștii care pref..

Şevalet Tabletop Display 70 cm

rating
229,00Lei

Șevaletul de masă Tabletop Display se asamblează ușor și poate fi depozitat plat atunci când nu este utilizat. Excelent pentru afișarea lucrărilor mai mici. Prinde o pânză de aproximativ 70 cm înălțime.Vizualizare șevalet: De masăDimensiune: 40x27x77..

Şevalet Pine Table 60 x 30.5 cm

rating
639,00Lei

Șevalețul compact de birou de pin este o selecție excelentă pentru artiști începători. Se ajustează la 7 unghiuri diferite. Șevalețul este ideal pentru o varietate de lucrări de vopsire și se pliază complet pentru depozitare sau transport. Înălțimea ..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)